VII. Magyar Passzívház Konferencia 2014. február 19.


VII. Magyar Passzívház Konferencia, Budapest, 2014. február 19. Syma Rendezvényközpont

Fokozottan energiatudatos épületek gépészeti és szerkezeti megoldásai

Aktív – passzív – Közel nulla
Passzív ház Ausztriában. kép: Tõnu Mauring

Passzív ház Ausztriában. kép: Tõnu Mauring

Részvételi díjak:
Kedvezményes díj előregisztrációval 8000 Ft
Nappali tagozatos hallgató: 4000 Ft
Helyszínen fizetett teljesárú díj: 12000 Ft
(Az árak az ÁFA-t, frissítőt tartalmazzák)

A konferencia a Comfort Budapest Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás kísérő rendezvénye.

COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási szakkiállítás és konferencia

Időpont

19/02/2014 – 21/02/2014

Helyszín

hirdetés

SYMA Rendezvényközpont

Budapest, Dózsa György út 1.

 Comfort 2014

Az „épületkomfort” jegyében, 2014. február 19-21. között immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási szakkiállítás és konferencia, illetve a 2. BURKOLATTECHNIKA szakkiállítás mellé, ez alkalommal első ízben a kiállításcsokorhoz csatlakozik a COLOR Festékipari Szakkiállítás is.

Hogy működjön a HÁZ!

COMFORT szakkiállítás tematikája továbbra is átfogja a hűtés-fűtés-klímatechnika, valamint a hő-, víz- és szigeteléstechnika anyagait, berendezéseit és szolgáltatásait, biztosítva az épületek optimális energiaháztartását és energiahatékony működését.

Hogy szépüljön a HÁZ!

BURKOLATTECHNIKA kiállítás a bel- és kültéri burkolás alap- és segédanyagaival, azok beépítésével és felületképzésével foglalkozik, bemutatva a burkolóanyagok, gépek, szerszámok óriási választékát. A rendezvény egyben lehetőséget biztosít a szakkivitelezők számára, hogy gyakorlati bemutatókon keresztül ismerhessék meg és sajátíthassák el a tökéletes beépítés fortélyait.

COLOR festékipari szakkiállítás a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület szakmai támogatásával önálló fórumot biztosít a festékek, lakkok, tapéták, gipszkarton anyagok és festékipari szerszámok gyártóinak. A kiállítók itt is gyakorlati bemutatók kíséretében ismertethetik meg világszínvonalú termék választékukat a több ezer festő-mázoló szakkivitelezővel, a beruházókkal, a társasházban lakókkal, és a közeljövőben építkezésbe, felújításba kezdő lakossággal.

Mindhárom kiállítás fokozottan koncentrál az épület felújításban érintett szakkivitelezőkre, vállalkozókra, ingatlantulajdonosokra és nem utolsósorban a tervezőkre és mérnökökre.

A konferencia alapú szakkiállítás koncepciónknak megfelelően, 2014-ben az épületkomforthoz kapcsolódó szakmai programot és magas színvonalú kreditpontos konferenciákat tervezünk, melynek témái érintik a hűtés és fűtés témakörét, a hő- és hangszigetelést, az építészeti tűzvédelmet, az épületkémiát, valamint a komfort és esztétika kapcsolatát. A konferencia program véglegesítése októberben várható.

Nyissuk meg együtt 2014-ben is az építési szezont!

MAPASZ által ajánlott rendezvény, ahol mint együttműködő szakmai támogatók leszünk jelen, de több tagunk önálló kiállítóként, konferencia résztvevőként  is megjelenik.

Szólj hozzá!

You must be bejelentkezve to post a comment.