Hamarosan jön a mini hidrogéncella (videó)

Az Intelligent Energy hamarosan egy kisméretű hidrogéncellás töltőt dob piacra, amellyel az elektromos hálózattól távol is feltölthetjük okostelefonunkat

A különböző hordozható elektronikus eszközök, tabletek és okostelefonok a mai napig erősen korlátozott üzemidővel rendelkeznek.

UPP-Building Site hidrogéncellás telefontöltő hidrogén energiaPedig az igazi szabadságot az jelentené, ha nem kellene állandóan azon aggódni, hol találunk egy konnektort, ahol feltölthetjük.

hirdetés

UPP-Park lányok fiúk okostelefon tablet hidrogéncellaAz akkumulátorok kapacitása meglehetősen lassú léptekkel gyarapodik, de a hidrogéncella megoldást jelenthet a problémára.

upp_-_walking_outdoors hirdogén cella hidrogéncellaAz UPP-névre keresztelt kütyü egy kis partonban tárolja a hidrogént, amit elektromos árammá alakít.

UPP-Coffee mobiltelefon töltés hidrogéncellaEzt egy USB aljzaton keresztül juttatja el a kívánt hordozható eszközbe. A töltés a fali csatlakozókkal megegyező gyorsasággal mehet végbe.

upp hidrogéncella mobiltöltő hidrogéncellásA készülékhez egy mobil applikáció is letölthető, amelyen a töltés különböző adatait, statisztikáit kísérhetjük figyelemmel. Amennyiben a hidrogénkazetta kiürül, könnyen cserélhető.

Vélemény, hozzászólás?