Ilyen volt a Szevasz Tavasz!

A Magyar Kerékpárosklub 2013. április 20-án tartotta – reményei szerint hagyományt teremtő – első Kerékpárosklub Szevasz Tavasz! rendezvényét a budapesti Carl Lutz Rakparton. A tervek szerint a jövőben ez az esemény viszi majd tovább a Critical Mass gondolatot, de már nem demonstrációként, hanem magának a kerékpározásnak, valamint a Magyar Kerékpárosklub elért sikereinek az ünnepléseként.

Szevasz Tavasz 2013-7

Szevasz Tavasz 2013-1

A Holland Nagykövetség segítségével a Magyar Kerékpárosklub egy napra Budapestből  Amszterdamot varázsolt a rakparton, ahol a 2013. tavaszi Bringázz a munkába! kampány hivatalos útra indítására is sor került.

Szevasz Tavasz 2013

Szevasz Tavasz 2013-4

 

A Holland Nagykövetség nagykövet-helyettese, Bert van der Lingen magyarul üdvözölte a megjelenteket. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviseletében Csepreghy Nándor, fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár tájékoztatást adott a kerékpáros fejlesztések volumenéről.

hirdetés

Szevasz Tavasz 2013-2

Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója hosszasan sorolta Budapest jövőbeli kerékpáros terveit. Majd Scherer Péter, Bam! nagykövettel és bringás gyerekekkel közösen útjára indították a 2013. tavaszi Bringázz a munkába! (Bam!) kampányt.

Szevasz Tavasz 2013-5

Csepreghy Nándor,  helyettes államtitkár kerékpárral érkezett a helyszínre, majd köszöntőbeszéde után két keréken ki is próbálta az  ügyességi pályákat.

Szevasz Tavasz 2013-6

Az helyszínre látogatók gyermek ügyességi és kreszpályákat, Pedelec tesztpályákat próbálhattak ki, megcsodálhatták a lélegzetelállító freestyle bemutatókat és gyorsasági versenyeken vehettek részt.

Szevasz Tavasz 2013-3

 

Vélemény, hozzászólás?