Már biztosra vehetjük: lesz crossover az új Ladából!

Eddig csak tanulmányként láthattuk és a sorsa is bizonytalan volt, de tegnap az AvtoVAZ bemutatta a nálunk is várva-várt Lada Vesta crossover szériaváltozatát is.

A Lada az egyik legmenőbb keleti márka volt és európai visszatérése itt áll a küszöbön.

Lada XRAY

Lada XRAY

A Renault műszaki hátterével megerősített cég kiváló minőségű autókat ígér hosszú garanciával.

Nálunk feltehetőleg jó eséllyel indulnak, hiszen Magyarországon a Ladák az elnyűhetetlen orosz autók szimbólumai voltak a szocializmus ideje alatt.

Lada XRAY

Lada XRAY

Új és régi modelljeikkel meg szeretnék hódítani Európát, a magyar piacot ennek egyik ugródeszkájának szánják.

Lada XRAY

Lada XRAY

Az első hazai Lada-szalon várhatóan november elején fog megnyílni Duna Autó Zrt. Budapest III. ker. Kunigunda utcai telephelyén, ezt hamarosan további négy márkakereskedés és szerviz fogja követni.

Lada XRAY

Lada XRAY

hirdetés

Az új Ladák műszakilag az Európában igen nagy népszerűségnek örvendő Dacia modelljein fognak alapulni és ráadásul kicsit még ezeknél is olcsóbbak lesznek.

Lada XRAY

Lada XRAY

Az XRAY ma már a kategóriában hatalmasnak számító 1,6 (106 és 114 lóerő) és 1,8-as (123 lóerő) motorokkal fog készülni, amelyhez ötfokozatú kézi- és robotizált automataváltó is elérhető lesz.

Lada XRAY még koncepcióként, robotizált váltóval

Lada XRAY még koncepcióként, robotizált váltóval

A csúcsmotorral 10,6 másodperces gyorsulást és 187 km/h végsebességet ígérnek.

Orosz bicska

Orosz bicska

Először a korábbi Lada Kalina, Granta és a Niváról 4×4-re keresztelt korosodó terepjáró érkezik hozzánk, az új modellek várhatóan 2016-ban jönnek Magyarországra.A forgalmazó szándéka szerint már kétmillió forint alatt is hozzá lehet majd jutni új Ladához.

Lada Vesta

Lada Vesta

A forgalmazó szándéka szerint már kétmillió forint alatt is hozzá lehet majd jutni új Ladához.

Lada Vesta

Lada Vesta

energiaoldal.hu. képek: facebook.com/LADA.AVTOVAZ

Kapcsolódó cikkek
Olcsóbb a román áram Magyarországon, mint Romániában?

Magyarországon a lakosságnak kevesebbet kell fizetnie a villamos energiáért, mint Romániában, annak ellenére, hogy az áram egy részét Magyarország Romániától Elolvasom

Zöldfűtés és -áram a Föld természeti kincseiből

Hévíztermeléses, avagy közvetlen felhasználású geotermikus energia hasznosításában Magyarország a világon az első 10-ben van a szakértő szerint. Ennek ellenére ilyen Elolvasom

A Transgaz hitelezőket keres a Magyarországon is áthaladó BRUA-gázvezeték megépítéséhez

A román Transgaz földgázszállító vállalat az uniós támogatás mellett saját nyereségéből és hitelből fedezi a Bulgáriát - Románián és Magyarországon Elolvasom

Közös érdek a magyar-horvát együttműködés

Magyarország és Horvátország érdeke nem az ellenségeskedés, hanem a barátság és a stratégiai együttműködés, ahogyan az korábban is jellemző volt Elolvasom

Vélemény, hozzászólás?