A ház ami biztos befektetés

Megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  


Egy modern otthon esetében az egyik legfontosabb kérdés ma, hogy télen a számukra kellemes hőmérséklet mekkora energiafelhasználással biztosítható, hogy a nyári melegben kell-e hűteni, és ha igen, mennyi energiával.

AZ UBRANKOVICS GERENDA- ÉS KÉSZHÁZGYÁRTÓ KFT. alacsony energiaigényű Boróka készház és Cédrus gerendaház családja e kettős elvárásnak egyszerre felel meg és megtoldja további, számokkal ki nem fejezhető tulajdonságokkal is.

TERMÉSZETES ALAPANYAGOK
Vegyszermentes fából és faalapú szigetelőanyagokból áll, ezért kivételes belső mikroklímát biztosít. Meleg kisugárzása van, nem bocsát ki mérgező anyagokat, száműzi az allergiát és az asztmát. Stresszoldó és rendkívül barátságosan, megnyugtatóan öleli körbe a benne
lakókat. Mivel a készházakba kizárólag természetes anyagok kerülnek, a falszerkezetek páraáteresztő rendszerek. Ez összhangban áll a fa tartóváz természetes tulajdonságaival, így biztosítva a hosszú élettartamot és az egészséges, penészmentes, kellemes belső klímát.

NÉMET CSÚCSTECHNOLÓGIA

hirdetés

A Boróka készház és a Cédrus gerendaház családot CNC-technológiával gyártott nagypaneles készházak és boronafalas szerkezetű gerendaházak alkotják. A gyártástechnológia és a felhasznált, egytől egyig minősített alapanyagok az Európai Műszaki Engedélyben pontosan meghatározottak. A házrendszer kifejlesztésében és uniós érvényességű minősítésében szorosan együttműködött a bécsi székhelyű Holzforschung Austria kutatóintézet és az Österreichisches Institut für Bautechnik osztrák építéstani intézet. A német Dietrich’s AG Eurocode alapú faszerkezet-tervező programjával készített gyártásterv magában foglalja a fa tartószerkezet komplett kivitelezési tervdokumentációját is.

A gyártás során a házak tartószerkezetének leszabását Krüsimatik G1 CNC megmunkáló központtal végzik. A Weinmann típusú készházépítő asztalon összeszerelt falpanelek garantáltan egyenletes minőségben és nagyfokú méretpontossággal készülnek. A gerendaházak előre gyártott, sorszámozott elemei szintén rendkívül gyors és pontos helyszíni építést tesznek lehetővé.

Az Ubrankovics Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől a kívánt készültségi szint megépítéséig. Évtizedes tapasztalataik hozzájárulnak, hogy Ön és családja igazi otthonának érezze felépült házát!

 

A cikk az Energiafigyelő magazin 2015/01. számában jelent meg.Megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?