Budapest ad otthont az Atomex-Europe 2015 konferenciának

Budapesten rendezi meg a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern az atomenergetikai ipar beszállítóinak Atomex-Europe 2015 elnevezésű fórumát 2015. november 30. és december 1. között.

A Roszatom az orosz dizájn alapján Oroszországban és külföldön létesülő  atomerőművek beszállítóival folytatott nyílt és transzparens együttműködés fejlesztése jegyében rendezi meg a fórumot és az ahhoz kapcsolódó kiállítást.

kép: rosatom.hu

kép: rosatom.hu

A rendezvény keretében nemzetközi konferenciát tartanak az ágazat vezetőinek, orosz és külföldi szakértőinek,valamint a beszállító vállalatok képviselőinek részvételével. A kiállításon az atomenergetikai ipar, illetve a kapcsolódó iparágak vállalatai is bemutatják termékeiket és szolgáltatásaikat.

hirdetés

Az üzleti program részeként a plenáris ülésen, illetve a kerekasztal-beszélgetések során egyebek közt szó lesz a nemzetközi együttműködés lehetőségeiről, a Roszatom beszerzési rendszerével és az európai beszállítók finanszírozásával kapcsolatos kérdésekről stb.

A fórumon B2B-találkozókra is sor kerül az európai beszállítók,valamint az orosz atomenergetikai ágazat képviselőinek részvételével.

Részletes információ a rendezvényről és a részvétel feltételeiről a  www.atomeks.ru/en címen található.