Energiahatékonysági felmérésre lehet pályázni a FŐTÁV-nál

A fővárosi távhőszolgáltató ingyenes, komplex energiahatékonysági auditra írt ki pályázatot budapesti, kivételesen nem távfűtéses lakóépületek és üzleti fogyasztók részére. Az öt nyertes épületre végzett felmérés során feltárásra kerülnek a gépészeti, villamos, építészeti hiányosságok, melyet követően az auditot végző tanácsadó a nyertes pályázókkal egyeztetett intézkedési tervet dolgoz ki. Beadási határidő: 2014. szeptember 30. 14:00 óra.
Az elkészülő tanulmányban a felmérést végző tanácsadó javaslatot tesz beruházás nélküli, energia megtakarítást célzó beavatkozási lehetőségek kihasználására, és bemutatja azokat az energiahatékonyságot növelő korszerűsítési lehetőségeket is, amelyekkel némi ráfordítás ellenében további jelentős megtakarítást érhet el a nyertes pályázó, melyekhez megkapja a szükséges beruházások tervezett költségét és a megtérülési időre vonatkozó számításokat is.
FŐTÁV logoAz átvizsgálás során elemzésre kerülnek még a megújuló energiával történő ellátás lehetséges új módszerei, továbbá tanácsadó innovatív javaslatokat fogalmaz meg a CO2 kibocsátás csökkentésére is.

A FŐTÁV célja, hogy a felmérésen keresztül bizonyítsa: a távfűtés versenyképes alternatíva lehet más fűtési módokkal szemben.

A felmérés elvégzését a beszerzési kiíráson Magyarország egyik legnevesebb energiahatékonysági auditálással foglalkozó vállalata, a Get Energy nyerte el.

hirdetés

A pályázat részletei, feltételei és a felmérés részletes tartalma megtalálható a FŐTÁV weboldalán: http://www.fotav.hu/hireink/aktualis-felhivasaink/keha/

Beadási határidő: 2014. szeptember 30. 14:00 óra.

Postai úton: 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 31, a Kapcsolati és üzeltfejlesztési igazgatóságnak címezve.

FŐTÁV