Energiatakarékos trükkök az új csúcs-Galaxyban

A Samsung tegnap mutatta be aktuális főmobilját a Galaxy S5-öst. A telefon egyik legérdekesebb újdonsága, hogy erős akkumulátora mellé egy olyan energiatakarékos funkciót is kapott, amivel 10% töltöttségnél még további 24 órás üzemidőt nyerhetünk.

Ez persze nem azt jelenti, hogy egyébként majdnem egy hónapig elmegy a telefon egy feltöltéssel, hanem, hogy a takarékosságnak bizony ára van.

Samsung Galaxy S5Ilyenkor a telefon full-HD kijelzője fekete-fehér módra vált, és a legtöbb funkció is lekapcsol. A telefonálás és SMS-küldés viszont így még hosszú időn elérhető. Ezzel az ötlettel enyhíthető az okostelefonok nyomasztó konnektor-függése.

hirdetés

Samsung Galaxy S5-2A telefon normál üzemmódban is igyekszik spórolni az energiával, de az akkumulátor 2800 mAh-s kapacitása is támogatja a hosszú használatot.

Samsung Galaxy S5További érdekességek:  ujjlenyomat-olvasó, ultragyors autófókusz, víz- és porálló burkolat, 16 mp kamera, HDR-mód videofelvétel közben is, pulzusmérő, Wi-Fi és LTE molbinet párhuzamos használata, 2,5 GHz-es négymagos processzor, gyorsulásmérő, giroszkóp, barométer, stb.

Samsung Galaxy S5 vízálló

Samsung Galaxy S5 pulzusmérő

Vélemény, hozzászólás?