Fontos információk a megújuló energiaforrás témakörben pályázóknak

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Megújuló energiaforrás hasznosítására irányuló beruházások finanszírozását szolgáló pénzügyi konstrukció (kedvezményes hitel program)” című (KEOP-2013-4.8.0 kódszámú) kiíráshoz tartozó pályázati adatlap kitöltő program használata kötelező, e nélkül a beadvány nem minősül pályázatnak-tudatta a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Kéri az NFÜ, hogy mielőtt a beadásra szánt végleges, hibátlan adatlapot kinyomtatja, minden esetben győződjön meg arról, hogy a legújabb elérhető kitöltő programot töltötte-e le.

kép: boribakter/indafoto.hu

kép: boribakter/indafoto.hu

Továbbá a pályázó, kiemelten figyeljen arra, hogy az elektronikus formában beadott adatlap nyomtatott példányának minden oldala ugyanazt a kitöltő program által generált vonalkódot és azonosító számsort tartalmazza! Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az adatlap elektronikus beadásához csak az .xdat/.xzip kiterjesztésű fájl használható! Minden más formátum (pl.: pdf) beadása a pályázat elutasítását eredményezheti.”

hirdetés

Tájékoztat az ügynökség arról is, hogy a kiírás keretében az „Üzleti terv táblázatok” című dokumentumot pontosították, az új dokumentum elérhető a Segédletek mappában. Kérik, hogy az elektronikus adathordozóra (CD vagy DVD lemezre) mentsék rá a táblázatot is.

Kérik, hogy a pályázati dokumentációt kizárólag zárt csomagolásban, ajánlott küldeményként vagy gyorspostai (EMS) szállítás igénybevételével küldjék be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. címre, személyesen és futár igénybevételével nem nyújtható be a küldemény!
A borítékon jól láthatóan kerüljön feltüntetésre a pályázati felhívás kódszáma (KEOP-2013-4.8.0), és a „PÁLYÁZAT” szó.”

OrientPress Hírügynökség

Vélemény, hozzászólás?