Formázd magadra hajszárítóval! (videó)

A Reebok egy új futócipő szériát fejlesztett ki, amelynek különlegessége, hogy egy hajszárító segítségével teljesen személyre szabhatjuk.

A nagy sportcipő gyártók évtizedek óta óriási összegeket költenek a tökéletes futócipő megalkotásába. Azonban van egy kis bibi: minden ember más és más. Az élsportolók ugyan hozzájutnak személyre szabott cipőkhöz, de ez a kategória a többség számára elérhetetlen.

RealFlex-U-FORM-shrink-to-fit-running-shoes-by-Reebok-1

A Reebok ötlete ezt a problémát igyekszik kiküszöbölni a RealFlex U-FORM+ sorozattal, amelynek modelljeit a saját lábunkra formázhatjuk.

hirdetés

RealFlex-U-FORM-shrink-to-fit-running-shoes-by-Reebok-5Ehhez annyit kell tennünk, hogy a cipő belsejét egy hajszárító segítségével addig hevítjük, amíg a hátul található logó feketéről pirosra vált.

RealFlex-U-FORM-shrink-to-fit-running-shoes-by-Reebok-2

RealFlex-U-FORM-shrink-to-fit-running-shoes-by-Reebok-6Ekkor bele kell bújni a cipőbe, majd várni 2 percet. miközben visszahűl, a talp memorizálja a talpunk formáját a talpközéptől a sarkokig.

Reebok RealFlex U-form+ formázható cipőAz új anyag nincs befolyással a cipők súlyára, vagy szellőző képességére. A Reebok szerint a cipő többször is gond nélkül újraformázható.
forrás: dezeen.com

Vélemény, hozzászólás?