Környezetbarát VARTA akkumulátorok

Megosztom
  • 42
  •  
  •  
  •  


Egyre erőteljesebb szerepet kapnak azok az áramforrások, melyek a környezettudatosság jegyében igyekeznek teret hódítani a vásárlók körében. A VARTA átérezve az újratölthető elem méretű akkumulátorok fontosságát megújult szortimenttel, még egyértelműbb kommunikációval és egy letisztult választékkal igyekszik a vásárlók számára pénzt megtakarítani.

Varta2

Ezek a termékek a féltartósnak nevezett szén-cink a tartós alkáli, vagy csúcsminőségű lítium elemekkel szemben akár 1000 alkalommal újratölthetők, így élettartamuk alatt legkevesebb 100 alkáli elem megvásárlását pótolhatják. A termékek legnagyobb részben úgynevezett „Ready To Use” technológiával készülnek, amely azt jelenti hogy előre feltöltött állapotban kerülnek csomagolásra. A csomagolásból „kipattintva” azonnal használhatók, azonban a használatot követően is 2 éven keresztül megőrzik töltöttségük 80%-át, amennyiben nem használják őket.

Varta3

Ezeknél a termékeknél legfontosabb vásárlói döntés a termékek kapacitása, hiszen felhasználhatóságuk nagy mértékben attól, függ, hogy milyen eszközhöz vásárolják meg őket. A VARTA világos egyértelmű kommunikációval, piktogramokkal jelzi, hogy adott kategóriát milyen termékkörhöz ajánl, de teljes termékcsaládok is rendelkezésre állnak speciális igényű a háztartásban előforduló készülékekhez, úgy mint asztali dect-telefonok, szolár kerti lámpák, vagy a nagy energiaigényű játékok.

Természetes, hogy elsőre nem könnyű a legmegfelelőbb terméket kiválasztani, de a jó döntés meghozatalához minden segítség rendelkezésre áll a tájékozódást pedig a VARTA weblapján elérhető információk teszik teljessé:

hirdetés

http://www.varta-consumer.com/hu-HU/Products/Rechargeables.aspx

www.varta-consumer.com

 

A VARTA újratölthető akkumulátorok zöld színe is a környezettudatosságot jelképezi, ennek megfelelően a VARTA újratölthető akkuk PET csomagolóanyag felhasználásával készülnek és FSC tanúsítvánnyal vannak ellátva.

KERESSE FEL FACEBOOK OLDALUNKAT, AHOL MINDIG FRISS INFORMÁCIÓKAT OSZTUNK MEG!
Facebook logo
 http://www.facebook.com/VARTA.Consumer.hu
(x)


Megosztom
  • 42
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?