Luxus a mindennapokra

A világ legkülönlegesebb hibrid kerékpárjai egy Budapest melletti üzemben készülnek

A luxustermékek piacán új rendhagyó termék jelent meg, mely nemcsak forradalmi technológiája, hanem a környezettudatosság szem előtt tartása miatt is egyedinek számít.

 

Egy újfajta motoros hibrid-bicikliről van szó, mely ötvözi a sportos életmódot és az egyedire való törekvést.

 

Az M55 egy olyan „luxus játékszer”, melyet a mindennapokban használhatunk, mégis különlegesnek érezhetjük magunkat tőle. A bicikli legfontosabb újítása a hozzá egyedileg kialakított elektromos motor, mely nem az emberi erőkifejtést kívánja pótolni, hanem másodlagos segítségként hozzájárul saját tempónkhoz. Ezáltal az útviszonyok adta akadályok könnyebben vehetők és mindemellett erőnlétünket és állóképességünket is fejleszthetjük.

 

Mindegyik bicikli teljesen egyedi – a vásárló igényeihez és elvárásához igazodik -, kívánságok terén nincsenek határok. Az M55 öt különböző kategóriára osztja kerékpárjait, ’classic’, ’biceps’ ’royal’, ’airbrush’ és ’prime’ edition-re, valamint a kategóriákon belül is természetesen az utolsó alkatrész a megrendelő vágyaihoz lesz igazítva. A 150 üzemóra gépmunkához még 50-150 emberi kézi munka is tartozik. Itt valóban nem a klasszikus ’futószalagos’ megoldást választották a kivitelezők, hanem precíz, minden részletre kiterjedő csapat gondos munkáját. Mivel a terméket folyamatosan újítják, illetve a vásárlók is egyedi kérésekkel rendelhetik meg, a bicikli limitált mennyiségben kapható. A CNC technológiával készült alumínium alkatrészek és 250-1500 Wattos motor könnyed és mégis erős jármű megalkotását teszi lehetővé.

hirdetés

 

A környezettudatosságra való odafigyelés új hullámot indított el az egész világon. Manapság már nem elhanyagolható kérdésről van szó. Az M55 bike erre is teljes körűen odafigyel, így nem csak az egészséges életmódot hirdeti, hanem a környezet megóvását is szem előtt tartja. A kerékpárok kiválóan beleilleszthetők a „zöld” gondolkodásba. Semmilyen káros anyagot nem bocsátanak ki és testünk karbantartása után nyugodtan érezhetjük, hogy az autó használatának mellőzése miatt, a természet megóvásáért is tettünk egy lépést.

 

Az a fajta szabadság adatik meg nekünk, mely elengedhetetlen a stresszmentes élethez.

 

Az M55 használatának élménye pedig leírhatatlan. Könnyed haladás és mégis erőt, energiát sugárzó teljesítmény jellemzi.

 

Célcsoportját tekintve azoknak az embereknek ajánljuk, akik vágynak az egyedi és különleges darabokra – ahogy a legjobb, válogatott anyagokból készülnek a ruhák a tervezőknél, úgy készül az M55 is – , valamint az új, trendkövető megoldásokra az élet minden területén, így nemcsak a hibrid technológia kelti fel érdeklődésüket, hanem az egészséges, környezettudatos életmód is szerepet játszik választásukban.

 

Vélemény, hozzászólás?