Megnyílt a Gardenexpo

Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállítása a Gardenexpo. Megannyi kertrekész ötlet, rengeteg újdonság és díjnyertes bemutatókertek várják március 22-24. között a Budapest Sportarénában a kertek szerelmeseit. És egy hatalmas virágzó tulipánkert!

gardenexpo2

Aki építkezés, kertépítés, vagy kertberendezés előtt áll kerti burkolatok, bútorok, árnyékolás- és öntözéstechnikai megoldások teljes választékát találja a rendezvényen. Rengeteg ötletet adnak a Gardenexpo meghívásos pályázatán nyertes kertépítők által a helyszínre álmodott bemutatókertek is, megmutatva a legújabb kerti trendeket, legyen szó akár kültéri bútor újdonságokról vagy az idei tájépítészeti „divatról”.

Nem hiányozhatnak természetesen a grillek, kerti konyhák, medencék és kerti wellness termékek sem a kiállításról, ahogy a kertészkedéshez szükséges szerszámok, gépek, kerti felszerelések sem. Grillezés témában ráadásul ismert séfektől leshetünk el hasznos praktikákat és ínycsiklandozó recepteket, a színpadon naponta két alkalommal lesz élő grillbemutató Cseh Jánossal és Bérci Krisztiánnal.

gardenexpo14

A terasz és erkély tulajdonos városlakóknak azért érdemes eljönni a kiállításra, mert idén még több olyan termék és kiegészítő várja őket, amivel egy kis sarkot is kertté vagy akár buja oázissá varázsolhatnak. Sőt, mindez még egy szobában is megvalósítható! Lehet, hogy a kert végre beköltözik a lakásba?

Ami biztos, hogy a tulipánrajongók ezen a hétvégén beköltöznek a Gardenexpóra, ahol a Holland Tulipán Bemutató pompázatos szín- és illatorgiát ígér 5000 virágzó tulipánjával közel háromszáz négyzetméteren!

hirdetés

gardenexpo11

A kiállítás megtekintése előtt mindenképp keressük fel a www.gardenexpo.hu oldalt, mert a weboldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy kerti bútor garnitúra talál gazdára.

A rendezvény megszokott társrendezvénye, a Greenexpo ezúttal is integráltan, a Gardenexpo szerves részeként mutatja be a zöld mindennapokhoz szükséges újdonságokat, termékeket, energiatakarékossági tippeket, és az ehhez kapcsolódó pénzügyi megoldásokat.

Gardenexpo kerti életmód kiállítás és vásár

2013.március 22-23-24.

Papp László Budapest Sportaréna

Nyitva mindhárom nap 10-18 óráig

Vélemény, hozzászólás?