Torkos csütörtök a benzinkúton

Májusban minden csütörtökön csökkentett áron kínálja az üzemanyagot a LUKOIL. Az árkedvezmény mértéke benzinkutanként változó, az alacsonyabb árak gázolajra és benzinre is vonatkoznak, mennyiségi megkötés pedig nincs.

kép: 1237 ati/indafoto.hu

kép: 1237 ati/indafoto.hu

A LUKOIL célja, hogy szembe menjen a magas benzinárakkal. Ezzel kapcsolatban Petr Bednar, a cég regionális marketing igazgatója a következőket mondta: „A mi filozófiánk az, hogy az árak emelése helyett az eladott üzemanyag-mennyiség növelésével érjük el üzleti céljainkat. Ennek jegyében zajlik a mostani kampányunk is, amitől azt reméljük, hogy újabb vevőköröket győzhetünk meg a nálunk értékesített üzemanyag, és a benzinkútjainkon elérhető szolgáltatások minőségéről, ezzel pedig tovább növelhetjük magyarországi eladásainkat és piaci részesedésünket.”

hirdetés

Lukoil csütörtök szuper árak

A céget 1991-ben alapították, és a feltárt szénhidrogén tartalékok alapján a második legnagyobb kőolaj kitermelő és feldolgozó társaság. A cég fő tevékenysége a kőolaj- és földgázlelőhelyek feltárása és kitermelése, petrolkémiai termékek gyártása és értékesítése, valamint marketingje. A kőolajtermelő és kutatási területeinek nagy része Oroszországban, Nyugat-Szibériában található. A LUKOIL nem csak Oroszországban, hanem más országokban is rendelkezik saját tulajdonú, modern kőolaj-feldolgozó üzemekkel.

OrientPress Hírügynökség

Vélemény, hozzászólás?