Új tanév, új menetrend

Szeptember 1-jével beköszönt az ősz, az oktatási intézményekben megkezdődik a tanítás, ezért a tömegközlekedési járatok is a tanítási időszak alatt érvényes menetrend szerint, a nyárinál jelentősen sűrűbben közlekednek. Ezen kívül is több változás lép életbe a menetrendekben szeptembertől.

Szeptember 1-jétől a BKK kényelmesebb utazást, sűrűbb buszközlekedést biztosít a 11-es, a 29-es és a 111-es vonalakon. Egy-egy új megállót kap a 25-ös és a 125-ös busz a XV. kerületi Rekettye utcában.

kép: BKK facebook

kép: BKK facebook

hirdetés

Átmeneti, ám továbbra is sűrű követést biztosító menetrend lép életbe a 26-os busz vonalán. Szeptember 6-án nyitva tart a Savoya Park bevásárlóközpont területén található hipermarket, a BKK a bevásárlóközpontot érintő közösségi közlekedési járatokkal biztosítja megközelíthetőségét.

2015. szeptember 1-jén (kedden) az oktatási intézményekben megkezdődik a tanítás, ezért ettől a naptól a tömegközlekedési járatok is a tanítási időszak idején érvényes menetrend szerint közlekednek, a nyárinál lényegesen sűrűbben. A BKK kéri az utasokat, hogy ettől a naptól hétköznap a menetrendi táblákon jelzett, tanítási időre szóló menetrendeket figyeljék.

A tanítási időszakban érvényes menetrend általában a reggeli és a délutáni csúcsidei indulásokat érinti, amelyek az év ezen időszakában jellemzően megnövekedő utasforgalomhoz igazodva sűrűbbek.

energiaoldal.hu – bkk.hu