Üzleti laptopok: 5% kedvezmény az energiaoldal.hu olvasóinak!

Miért érdemes használt üzleti laptopot vásárolni? A munkára tervezett gépeknek naponta legalább 6-12 órás üzemet kell elviselniük. A vállalatok ezekből a modellekből akár egész flottákat vásárolnak és elvárják az alacsony meghibásodási arányt, a megbízható működést és a gyors szerviz hátteret, hiszen a gépek által tárolt adatok és a kieső munka értéke legtöbbször sokszorosa, mint maguknak a notebookoknak a beszerzési ára.

Ezen szempontok miatt az üzleti termékvonalak jellemzően magasabb minőségi színvonalat képviselnek, mint a fogyasztói modellek.

Nem véletlen, hogy ezek a számítógépek használtan is nagyon keresettek!

Megrendelem gomb 400Az RS01PU kódot az online vásárlás során, a megfelelő mezőbe írva, 5% kedvezménnyel vásárolhat. A kedvezmény valamennyi termékünkre érvényes!

Lenovo ideapadA PC Union Trade Kft. azzal a céllal alakult, hogy minőségi termékkel lássa el a magyarországi vásárlókat. Cégünk használt „A” kategóriás, üzleti notebook-at, monitorokat, asztali PC-et és egyéb IT kiegészítőket fogalmaz. Termékeinket technikusaink átvizsgálják és felújítják.

Minden általunk forgalmazott gépre minimum 6 hónap garanciát vállalunk.

Megrendelem gomb 400Az RS01PU kódot az online vásárlás során, a megfelelő mezőbe írva, 5% kedvezménnyel vásárolhat. A kedvezmény valamennyi termékünkre érvényes!

hirdetés

Szervizünk vezetőjének tapasztalata:

A vezető gyártók az üzleti élet kihívásaira megalkották a business notebook kategóriát. Közös bennük a speciális vázszerkezet, fémek (magnéziumötvözet, alumínium, stb.)  és nagy szilárdságú műanyagok használata, valamint a végletekig optimalizált hardver és szoftver aminél nagyobb teljesítmény elérésének érdekében.

Szerviz szempontjából a masszív és hosszú életűre tervezett gépek töredéknyi hibát produkálnak, az olcsó áruházi, belépő szintű laptopokkal szemben. Az új áruk négy-ötszöröse a consumer notesz gépek árának. Ez nem véletlen. A minőséget meg kell fizetni. Azt vallom, hogy sok millió elégedett üzletember nem téved! Egy használt üzleti notebook mindig jó választás!

HP 2730P notebook

Az RS01PU kódot az online vásárlás során, a megfelelő mezőbe írva, 5% kedvezménnyel vásárolhat. A kedvezmény valamennyi termékünkre érvényes!

Tovább a vásárláshoz https://pcunion.hu/

DELL E6410 notebook PC Union kedvezménnyel garanciával(x)