A MET megveszi a GDF SUEZ piaci portfólióját

A GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. július 1-jével meg kívánja szünteti szabadpiaci földgáz-kereskedelmi tevékenységét Magyarországon. A GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. és a MET Magyarország Zrt. megállapodást írtak alá a GDF SUEZ hazai szabadpiaci gázkereskedelmi portfóliójának átvételéről. A GDF SUEZ a továbbiakban is kiszolgálja lakossági ügyfeleit, és folytatja földgázelosztói tevékenységét is.

A GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. 2015. július elsejével meg kívánja szüntetni magyarországi szabadpiaci földgáz-kereskedelmi tevékenységét. A most megkötött megállapodás keretében, a GVH jóváhagyását követően a MET Magyarország Zrt. átveszi a GDF SUEZ hazai szabadpiaci földgáz portfoliójának egy részét. A GDF SUEZ csoport jövőbeli, Magyarországra vonatkozó elképzeléseit figyelembe véve, ez tűnik a legésszerűbb megoldásnak.

hirdetés
kép: gdfsuez.com

kép: gdfsuez.com

A GDF SUEZ csoport Magyarországon a továbbiakban is kiszolgálja a lakossági, egyetemes szolgáltatásra jogosult ügyfeleit, illetve az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt-n keresztül, hat megyében földgázelosztóként folytatja tevékenységét. A GDF SUEZ ezúton köszöni meg minden szabadpiaci ügyfelének és partnerének, hogy az elmúlt években megtisztelték a vállalatot bizalmukkal.

A MET Magyarország a versenypiaci földgáz- és villamosenergia-értékesítés területén egyaránt széleskörű tapasztalattal rendelkezik. A társaság felkészült rá, hogy a GVH jóváhagyását követően a GDF SUEZ ügyfeleit átvegye, és továbbra is magas minőségű szolgáltatást biztosítson számukra.

forrás: energiainfo.hu

Vélemény, hozzászólás?