A nők kedvence a Lada?

Száz új Lada kelt el egy hónap alatt, és nem csak az első, hanem a századik is hölgy tulajdonosé lett. 

Éppen csak beszámoltunk a nyitásról, az első eladásokról, a szerelmespárról az első hazai átadás kapcsán, már el is érkeztünk a 100. eladott Ladához. Egy hónappal a nyitás után, karácsonnyal és újévvel fűszerezve, a piac méretét tekintve ez az eredmény kimagasló. A 100. autót a LADA Délpest realizálta, egy Lada Kalina Hatchback Norma talált gazdára, egy kedves hölgy személyében, aki első látásra beleszeretett a kisautóba.

Lada Kalina Hatchback a decemberi ünnepélyes megnyitón

Lada Kalina Hatchback a decemberi ünnepélyes megnyitón

A Lada hivatalos értékesítése tavaly december 17-én kezdődött, mely még az importőr számára is meglepő mértékű, minőségi érdeklődőt vonzott.

Már a nyitás napján, délelőtt talált gazdára az első hazai Lada. Azóta a hazánkban kilenc ponton elérhető márkakereskedésekbe (Óbuda, Dél-Pest, Érd, Csorna, Kiskunhalas, Kecskemét, Pécs, Debrecen, Békéscsaba) számos különböző típus és modell talált már gazdára.

Alig egy hónappal a nyitás után pedig január 21-én megvan a 100. hazai Lada tulajdonos is. Az eladást a LADA Dél-Pest realizálta, nekik ez a 15. eladott autójuk. A szóban forgó autó egy LADA Kalina Hatchback, Norma felszereltséggel, koriander színben.

Lada Kalina Hatchback

Ez utóbbi azért is fontos, mert a vevő egy hölgy. A XIX. kerületi S. Éva 1999 óta ügyfele a márkafüggetlen szervizt is üzemeltető LADA Délpestnek, aki éppen a szokásos átvizsgálásra vitte Daewoo típusú autóját.

hirdetés

Lada Délpest

Miközben várakozott, besétált a szalonba és azonnal beleszeretett a kis kompakt, csinos ötajtósba. Mikor az árát is megtudta, nem is volt kérdés: szerviz helyett beszámítás és új autó vásárlás lesz a látogatás célja.

Na de mennyire jellemző, hogy új Ladát hölgyek(nek) vesznek?

A Lada Hungary sajtóosztályán érdeklődésünkre elmondták, hogy a századik eladott Lada egy Kalina Hatchback tipikusan városi kisautó, így a célcsoportja elsősorban a hölgyek köréből kerül ki. De, hogy az első hazai átadáson egy 4×4 lelt gazdát, szintén egy hölgy személyében, mi már inkább meglepő.

Lada 4x4 Niva Debrecen Euro-6

A kép egyébként a kereskedő visszajelzése alapján vegyes, hölgyek és urak is vannak a vevők között, azonban úgy néz ki, egyelőre az idősebb célközönség számára igazán hívószó a LADA. Ez beigazolni látszik azokat a feltevéseke, amik szerint a Ladákról jellemzően igen pozitív emlékek élnek egykori tulajdonosaik, és kortársaik körében.

Egyelőre még nem tudtak a vásárlók összetételére vonatkozóan pontosabb adatokkal szolgálni.

energiaoldal.hu

Vélemény, hozzászólás?