Aranyozott elektromos autó gyermekeknek, 12 millióért

Miközben mindannyian tudjuk, hogy a karácsony a szeretetről és nem az ajándékozásról szól, legtöbben mégis izgatottan várjuk a fa alá bekerülő ajándékokat, amelyek felidézik, vagy éppen táplálják gyerekkori izgalmainkat. De mi van akkor, ha már nem tudunk mit kezdeni a pénzzel? Van egy ötletünk.

Karácsonyig már csak néhány nap van hátra, de sokan még csak most lendülnek bele igazán a vásárlásba. Vélhetően a közel-keleti ügyfelek gyermekeinek körében örvend majd sikernek az elektromos autó, amely egy kissé merész árcédulával bír.

Aranyozott elektromos autó

Első hallásra pedig nincs is semmi különleges benne: az akkumulátoros gép 24 km/h-val száguldhat, igaz, azt egyetlen feltöltéssel akár 48 óráig teszi.

hirdetés

Az árat némileg indokolja a versenytársakhoz képest jóval nagyobb kialakítás, viszont a 12 milliós költséget igazán csak akkor értjük meg, ha megtudjuk, hogy a fényezés nem aranyszínű, hanem arany.

Aranyozott elektromos autó

Hogy ettől melyik gyermek lesz boldogabb, azt nem tudjuk, viszont valószínűleg a szomszéd szemét bánthatja a különleges járgány, így ő már elfordulva azt sem látja, hogy a gyermekek nappabőrrel borított belsőből ugorhatnak ki a sarki homokozónál.

forrás: autopult.hu