BOSCH Nap a hétvégén a Városligeti Műjégpályán

Főiskolások és egyetemisták előtt nyílik meg a Bosch Nap, a Mérnökök Játszótere

    • Technikai ismeretek és innovatív gondolkodás
    • A regisztráció 2012. április 19-én (csütörtökön) zárul
    • A rendezvény vendége lesz Michelisz Norbert és Mcmenemy Márk, valamint a Heaven Street Seven
    hirdetés

Ügyességi pályák, őrült, kormány nélküli vezetés, kerékcsere, trükkös bringák, e-bike tesztpálya és a legújabb fejlesztések: többek között ezekkel a programokkal várják a szervezők az érdeklődőket április 21-én, szombaton a Bosch által kezdeményezett egyedülálló Bosch napra, a Mérnökök Játszóterére. A Bosch Nap minden főiskolás és egyetemista, valamint baráti társaság számára ingyenes. Ennek keretén belül tesztelhetik technikai és vezetési tudásukat, miközben megismerkedhetnek a Bosch csoport legújabb fejlesztéseivel is.

„Ahhoz, hogy egy csapat nyerjen, szükség van az egyéni kreativitásra, elszántságra, valamint a csapat összefogására, együttműködésére, és kiváló kommunikációs képességére.” – mondta el Nagy Anikó, a Bosch csoport országos humán erőforrás igazgatója, majd hozzátette: „Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a hagyományos műfajok mellett az új kezdeményezéseket is támogassuk. Mára a szakmai szervezetek és az oktatási intézmények egyaránt belátták, hogy egy szakképzett mérnöknek napjainkban mindenhez értenie kell, s ehhez elengedhetetlen, hogy minden téren „képben legyen” az illető.”

Egy rendezvény, amely közel hozza a hallgatókhoz a mérnöki fejlesztés világát
Az egyedinek számító Mérnökök Játszótere kezdeményezés teszteli az elméleti tudást és innovatív gondolkodást, felvonultatja a legfrissebb hazai és nemzetközi Bosch fejlesztéseket, személyre szabott karrier tanácsadással segíti a leendő pályakezdők szakmai orientációját.

„A Bosch által hirdetett értékeket és stratégiát maximálisan képviselik az ilyen kezdeményezések, melyek az elméleti tudás mellett az életrevalóságot is tesztelik. A holnap sikerének záloga a ma tehetségeinek megszerzése, fejlesztése és megtartása.” – nyilatkozta Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője.

Az egész napos eseménysorozatot Mcmenemy Márk műsorvezetése mellett a Michelisz Norberttel való autóversenyzés teszi felejthetetlenné, a nap végén pedig a Heaven Street Seven fergeteges koncertjét élvezhetik a jelenlevők.

A csapatversenyben való részvételhez április 19-ig (csütörtökig) még bárki regisztrálhat a http://www.bosch.hu/boschnap/ oldalon!

További információ:
dr. Ficzere Ferenc
regionális kommunikációs igazgató
Telefon: (+36 1) 431-3852