Fidesz: a baloldal ne riogasson a kaposvári gumifeldolgozóval!

A Fidesz arra kéri a baloldalt, legyen tisztességes és hagyjon fel a riogatással, a hisztériakeltéssel, a félretájékoztatással a Kaposvárra tervezett gumihulladék-feldolgozó ügyében.


A kormánypárt kaposvári elnöksége az MTI-hez eljuttatott pénteki közleményében az MSZP, a DK, az Együtt, a Jobbik és az LMP közös sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált, amelyben az ellenzéki pártok helyi vezetői jelezték: szeretnék, ha a fideszes városvezetés minél előbb meggondolná magát és visszavonná a városba tervezett gumihulladék-feldolgozó támogatásáról szóló döntését.

kép: homatech.hu

kép: homatech.hu

A hulladék feldolgozása közügy, ha nem cselekszünk, elborít bennünket, kárt okoz a természetnek, benne az embereknek – írták. Hozzátették: támogatják a ma ismert legmodernebb, legbiztonságosabb technológia alkalmazását.

hirdetés

A kaposvári baloldalnak szerintük különös érzéke van ahhoz, hogy lassan évtizedek óta ellenezzen minden jót, ami a városban történik, és támogasson minden lehetséges rosszat. Ellenezték az ingyenes szemétszállítást, a Kométa megmentését, a jégcsarnok vagy az élményfürdő fejlesztését, ugyanakkor lelkesen támogatták a migránsok befogadásának kényszerét – jegyezték meg.

Amikor a baloldal „politikai hisztériakeltésre használ egy környezetvédelmi beruházást, amely munkahelyeket és környezeti biztonságot teremt, nem tesz mást, mint a jövő elől, gyermekeink, unokáink elől akarja elszívni a levegőt” – fogalmaztak. A baloldal szerintük „hazugságokat terjeszt, indulatokat szít, ki akarja használni a kaposváriakat saját kicsinyes céljaira”.

Nem fognak engedni ennek a „csak rombolni képes politikának és akaratnak”, a várost továbbra is olyan irányba fogják fejleszteni, amely „békességes és biztonságos megélhetést, környezetet teremt Kaposvár polgárainak” – olvasható a Fidesz közleményében.

energiaoldal.hu – MTI