Hordozható éjszaka – ha kell egy kis energia

Aludt már buszon? Zavarta a fény és kemény, rázkódó ablaküveg? Egy új találmány könnyű álmot ígér az utazóknak.

Az Ostrich Pillow Light a Kawamura-Ganjavian és a Studio Banana legújabb ötlete. A mókás, hordozható párna számos problémára jelent megoldást egyszerre. Viselője kényelmesen hajthatja fejét a hideg és kemény, esetleg kellemetlenül rázkódó ablakfelületre, ő csak a párna pihepuhaságát fogja érezni.

Struccpárna Ostrich Pillow LightHa valakit zavar a fény, emiatt sem kell aggódni, a fejre húzható párna ez ellen is véd, sőt, tekintettel arra, hogy a füleket is letakarja, még a  kellemetlen zajokat is kiszűri. Nem elhanyagolható tény, hogy a struccpárna még alvás közben is egyedi, feltűnő megjelenést biztosít viselőjének.

Struccpárna metrón Ostrich Pillow LightInnen már csak arra kell ügyelni, hogy időben le tudjunk szállni a járműről. Illetve bizonyos országokban szükség lehet még az értéktárgyak fokozott védelmére is… A munkáltatók nagy örömére az alvással töltött utazás akár 30%-kal is növelheti a termelékenységet.

hirdetés

Struccpárna Ostrich Pillow LightÉbredés után sálként működhet.

Struccpárna sál Ostrich Pillow LightHa a struccpárna felkeltette érdeklődését, még sajnos nem tudja megvásárolni, de támogathatja a projekt megvalósulását a Kickstarteren, így első között juthat hozzá.

forrás: designboom.com

Vélemény, hozzászólás?