Kamionokat borított fel a viharos szél!

Kamionokat borított fel, fákat csavart ki a viharos erejű szél kedd este Győr-Moson-Sopron megyében és a szlovákiai Tornagörgő határában. A szél kis híján a Híradó tudósítóját is elsodorta…

Ruskáné Takács Anita a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a 85-ös úton, a röjtökmuzsaji elágazásnál két 3,5 tonnás, szállítmány nélküli kamion borult az árokba a szél miatt. A teherautókat soproni hivatásos, valamint nagycenki és nagylózsi önkéntes tűzoltók állították kerekeire.

Viharos szél M1 Híradó

Győrben a Lukács Sándor utcában egy pallót fújt a szél az egyik ház tetejére. Vámosszabadiban a Fő utca elején, Várbalogon a Fő utcában egy-egy lehasadt és villanyvezetéken fennakadt faágat távolítottak el a tűzoltók. Pannonhalmán, a benzinkút közelében az úton keresztbe kidőlt egy nyárfa, Écsen pedig a Tó utcában akadályozta a forgalmat egy szintén az útra dőlt fa.

Szlovákiában Tornagörgő határában is kamionokat borított fel az orkán erejű szél – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda délelőtti híradójában.

hirdetés

A tudósító a helyszínről jelentkezve elmondta: az egyik kamion műszaki mentése már befejeződött, de egy még mindig az árokban van. Aztán őt is kis híján elfújta a szél.

A bejelentkezés hosszabb változata ezen a linken tekinthető meg.

Tornagörgő határában egy közlekedő tehervonatnak a tetejét szakította le az orkán erejű szél.

MTI, hirado.hu