Kicsit csökkent a lakástüzek száma

Megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  


Kétszáz embernek kellett elhagynia otthonát egy csepeli panelházban keletkezett tűz miatt. 

Kigyulladt egy lakás erkélye Csepelen, egy tízemeletes épületben szerda délután, az oltás idejére kétszáz embernek kellett elhagynia otthonát – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta: a XXI. kerületi, Kossuth Lajos utcai panelház nyolcadik emeletén, az erkélyen keletkezett tüzet, amely átterjedt a lakásra, eloltották, senki nem sérült meg.
A tűz miatt mintegy kétszáz embert kellett kikísérni az épületből, időközben a lakók visszatérhettek otthonukba.

Budapest, 2017. november 1.
Tűz egy csepeli használtautó-kereskedésben a XXI. kerületben, II. Rákóczi Ferenc úton 2017. november 1-jén. A tűzesetben egy nő sérült meg.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kigyulladt egy társasház egyik lakásának helyisége Pesterzsébeten szerdán, a tűzoltók egy idős nő holttestére bukkantak.

hirdetés

Mire a tűzoltók megérkeztek, a tűz már magától kialudt a Kende Kanuth utcai lakásban. Jelenleg tartanak az utómunkálatok.

Budapest, 2017. november 2.
Tűzoltók Budapesten, a XIX. kerületben, ahol tűz ütött ki egy idősotthonban 2017. november 1-jén késő este. Heten füstöt lélegeztek be, közülük négy embert kórházba vittek.
MTI Fotó: Lakatos Péter

Tűz ütött ki egy idősotthonban szerdán késő este Budapest XIX. kerületében, négy embert szállítottak kórházba, mert füstöt lélegeztek be – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint egy emeleti helyiség gyulladt ki a kispesti József Attila utcában lévő idősek otthonában. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre és gyorsan elfojtották a lángokat.
A tűzoltók harminckét idős embert és két gondozót kísértek ki szobáikból az aulába, ahol a mentők mindenkit megvizsgáltak. Heten füstöt lélegeztek be, közülük négy embert kellett kórházba szállítani.

Budapest, 2017. november 2.
Rendőrök menekítenek egy mozgáskorlátozott nőt Budapesten, a XIX. kerületben, ahol tűz ütött ki egy idősotthonban 2017. november 1-jén késő este. Heten füstöt lélegeztek be, közülük négy embert kórházba vittek.
MTI Fotó: Lakatos Péter

Az épület emelete füsttel telítődött, ezért a házat át kellett szellőztetni, az időseket addig egy melegedőbuszban helyezték el.
Az első információk még öt sérültről, közülük három ember kórházba szállításáról szóltak.

 Megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?