Közel 400 értékesítési ponttal bővült a Főgáz előrefizetős gázmérőinek feltöltő hálózata

A fővárosban 123, vidéken 267 értékesítési ponttal bővült az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt.-hez tartozó Főgáz előrefizetős gázmérőinek feltöltő hálózata januártól – tájékoztatta a társaság csütörtökön az MTI-t.

A közleményben emlékeztettek, hogy a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő társaság egyetemes szolgáltatása a lakosság számára áprilistól az ország teljes területén elérhető.

FŐGÁZ előrefizetős mérő

A Főgáz 2009-ben tette lehetővé az előrefizetős gázmérő használatát, amelynél a gázdíjak kifizetése a kártyás telefonokhoz hasonlóan a fogyasztást megelőzően történik. Előrefizetős mérőt elsősorban a szociálisan rászoruló védendő fogyasztók esetében szerel fel a szolgáltató, amivel lehetővé válik a földgázfelhasználás jobb tervezése és megelőzhető a gázdíj-tartozás növekedése.

hirdetés

Az ENKSZ szakmai irányítása alatt a Főgáz annak érdekében, hogy növelje ügyfelei elégedettségét és szolgáltatásának hatékonyságát, új értékesítési csatorna bevonásával bővítette feltöltőkártya-értékesítési helyeit – közölték.

A cég az ország számos pontján a Lapker Zrt.-hez tartozó üzlethálózat egységein keresztül is biztosítja az előrefizetős mérő feltöltésének lehetőségét. Az ügyfelek így sok, forgalmas helyen lévő újságárusnál, egyebek mellett a Relay és Inmedio üzletekben is feltölthetik kártyáikat.

A bővítés óta az új terminálok segítségével az előrefizetős mérővel rendelkező ügyfelek már több tízezer sikeres feltöltést hajtottak végre.

A Főgáznál jelenleg országszerte több ezer felhasználó rendelkezik előrefizetős gázmérővel, akik korábban kizárólag a vállalat ügyfélszolgálati irodáiban tölthették fel kártyáikat.


A társaság a jövőben tovább kívánja növelni a feltöltőhelyek számát. Az új feltöltőpontok listája és a feltöltési feltételek elérhetőek a Főgáz honlapján, valamint az ügyfélszolgálati irodákban.

Kapcsolódó cikkek
Gázóra-hackerek Hajdú-Biharban

Öt embert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy - főleg Hajdú-Bihar megyében - gázórák manipulálásával okozott kárt a szolgáltató cégnek; a Elolvasom

Szeptember 30-ig igényelhető a gázártámogatás

Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár csütörtökön az Elolvasom

Mágnes, gumibelső, nyomáscsökkentő: ipari méretekben lopják a gázt a fogyasztók

Több tízmilliárdos kárt okoznak a gáztolvajok évente. A szolgáltatók erre hivatkoznak ellenőrzéseik során, az igaztalanul megbüntetett fogyasztók viszont egyszerű pénzbehajtásról Elolvasom

Csökken a háztartások terhe közműszolgáltatást érintő ügyekben

Csökken a háztartások terhe közszolgáltatást érintő ügyekben, és egyszerűsödik az ügyfelek dolga a Magyary-program részeként a közelmúltban hatályba lépett intézkedéseknek Elolvasom

Vélemény, hozzászólás?