Megnyílt az 5. CNG-kút Magyarországon

A magyarországi CNG-ellátottságot jellemzi, hogy akár úgy is mondhatnánk, hirtelen 25%-kal több helyen tankolhatunk ezentúl sűrített földgázt az autónkba. A Szigetszentmiklós melletti CNG-kút egyaránt praktikus választás lehet a Budapest déli részéről érkező és a Magyarországon átutazó autósok számára is.

Kántor Gas Station CNG kút Szigetszentmiklós

Magyarország 5. nyilvános CNG kútja az M0 szigetszentmiklósi lehajtójánál, az új gerincút elején található és 2014.november 24.-én, több mint egy éves előkészítés és építkezés után nyitotta meg kapuit.

A kúton a gyors kétoldali (szükség esetén bővíthető) CNG, tankolása mellett LPG kétoldali töltése is lehetséges, de AdBlue-folyadék, dízel, dízel plusz, (gyorstöltésű dízel szatellit kúttal) és benzin is vásárolható.

Kántor Gas Station CNG kút SzigetszentmiklósTovábbá lehetőség van PB palack (targoncás is), motorolajok és a mindennapi autós felszerelések, online matricák: megyei, autópálya, viszonylati jegy (HU GO), OBU feltöltés vásárlására is.

hirdetés

Kántor Gas Station CNG kút Szigetszentmiklós

A shopban különféle kávékkal, saját készítésű hideg-és meleg szendvicsekkel, Hot-Doggal, grillcsirkével, rántott hússal (csirke vagy sertés), sült krumplival, édes és sós péksüteményekkel, sajttortával, profiterollal várják az autósokat.

Kántor Gas Station CNG kút Szigetszentmiklós

Mindent természetesen elvitelre is, illetve előrerendelés is lehetséges az alábbi telefonszámon: +36-24-920-975.

Koordináták: 47.378218, 19.044409

Kántor GasStation Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 4-6.

energiaoldal.hu

Vélemény, hozzászólás?