Napelemtolvajok!

Az éjszaka folyamán sajnálatos esemény történt Dédestapolcsányban, ahonnan is a biztonsági óvintézkedések ellenére elloptak 40db (mintegy 10kW  mennyiségű)  LG-S1C260 típusú napelem panelt, egy földre telepített napelemes rendszerből!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben megjelenik a piacon kedvező áron LG260Wp napelem panel, javasoljuk, hogy legyenek különösen körültekintőek a vásárlás során, feltétlenül ellenőrizzék a panelek származási helyét!

LG-S1C260 napelem

Az olyan egyik nagyon fontos okból kifolyólag is például, hogy ezekre a napelemekre a garancia nem lesz érvényes! A szériaszámokat a panel elülső felületének jobb felső sarkában találják a gyári fóliázás alatt, amelynek láthatónak és olvashatónak illetve sérülésmentesnek kell lennie!

hirdetés

 Cégünk a Green Plan Energy Kft, mint az LG-SOLAR hivatalos magyarországi disztribútora, rendelkezik a lopott panelek széria számaival, és segítséget tudunk nyújtani a megvásárolt napelemek leellenőrzésében amennyiben az erre vonatkozó igény felmerül.

Cégünk teljes mértékben együttműködik a rendőrséggel, és a kapott információkat haladéktalanul átadja a részükre!

Kérjük, legyenek figyelmesek,

Napsütésben gazdag, felhőtlen éveket kívánunk.

Green Plan Energy Kft.

Kapcsolódó cikkek
Dönti a pénzt a megújulóba az Alteo

Az energetikai szolgáltató és kereskedő Alteo csoport 11 milliárd forint értékben készített elő új befektetéseket az idei első fél évben, Elolvasom

Energetikai korszerűsítés az élhetőbb körülményekért

Két helyszínen valósul meg 2017-ben a Hit Gyülekezete épületeinek energetikai felújítása, amelyre az egyház a Magyar Állam és az Európai Elolvasom

Napelemes repülők, földművelődrónok, okosvárosok

Amit Európa tehet, hogy támogatja az innovációkat. Egyes technológiákban hihetetlen lehetőségek rejlenek

Megújulóban erősít a MOL

Három napelempark is épül hamarosan

Vélemény, hozzászólás?