Panelszépségversenyt rendez a Főtáv

Útjára indul az I LOVE PANEL kampány, mely során a FŐTÁV azokat a lakóépületeket kívánja bemutatni, amelyek életében a korszerűsítés, az energiahatékonyság, valamint az esztétikum kiemelt szerepet játszik.
Az „I LOVE PANEL – Panellakás szépségverseny” keretében értékes nyereményekkel jutalmazzák azokat, akik kreatív megoldásokkal tették széppé, egyedivé, különlegessé panellakásukat.

kép: sopetil/indafoto.hu

kép: sopetil/indafoto.hu

A játék a www.facebook.com/fotavzrt oldalon keresztül található alkalmazáson keresztül zajlik, ahol a Játékosok választott felhasználónevükkel hozhatják létre képgalériájukat, mely maximum 5 fotó feltöltésére ad lehetőséget. A játék első helyezettje 300.000 forint értékű, a második helyezettje 100.000 forint értékű, a harmadik helyezettje pedig 50.000 forint értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát nyer. A szavazók között 5 db 20.000 forint értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát sorsolnak ki.

A FŐTÁV célja a szépségversennyel, hogy követendő példákat, megvalósítható ötleteket adjon minden jelenlegi és leendő panellakás tulajdonosnak.

hirdetés

Az „I LOVE PANEL – Legtakarékosabb épület” pályázat olyan budapesti távfűtéses panelépületek jelentkezését várja, melyek az energiahatékonysági szempontokat figyelembe véve törekedtek a fogyasztásuk csökkentésére és eredményeket értek el. Azokat a panelházakat, amelyek lakói a legtakarékosabb életmódot választották, 1-1 darab 1 kWp villamos teljesítményű napelem szettel jutalmazza a FŐTÁV. A napelem segítségével az épület villanyfogyasztásának akár évi 10 %-os megtakarítása is elérhető. A nyertes épületek és lakásaik számára a FŐTÁV-KOMFORT Kft. 20 százalék kedvezményt biztosít. A jelentkezési feltételeket elérhetik a www.fotav.hu oldalon.

kép: _zyx/indafoto.hu

kép: _zyx/indafoto.hu

Összefoglalva, az I LOVE PANEL két versenyének célja: konkrét példákon bemutatni a panellakások előnyeit, elősegítve, hogy az emberek átértékelhessék azt a viszonyt, ami a panellakásokhoz fűzi őket, mind esztétikai, mind a rezsiköltség szempontjából.

OrientPress Hírügynökség