Újra Széchenyi-futam a hétvégén

Izgalmas, látványos, innovatív, családias, „zöld” – hosszan sorolhatnánk, miért érdemes az április 29. és május 1. között tartandó Széchenyi Futam – Alternatív Hajtású Járművek Versenyére ellátogatni.

A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő az alternatív mobilitás témaköréhez kapcsolódó seregszemlén a jövő környezetbarát technológiáiba nyerhetnek bepillantást az érdeklődők.

Program: (részletes programterv)Április 29-én, vasárnap a szokott rend alapján 9.00 órakor gépátvétellel kezdődik a háromnapos rendezvény – új helyen, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban.

hirdetés

Április 30-án, hétfőn 8.00 órától a sportszabályok oktatásával és szakmai előadásokkal folytatódik a felkészülés a keddi futamra, s az érdeklődők megismerhetik az Audi e-tron stratégiáját.

A helyszín továbbra is a Mobilis. Délután 15 órakor indul a Győr belvárosát átszelő felvonulás, a már jól ismert megállóhelyekkel: Baross utca – Városháza mögötti parkoló – Árkád Győr Bevásárlóközpont.

Május 1-én 8 órakor kezdődnek az időmérő futamok, délután kerül sor a hosszú távú futamokra, az eredményhirdetés 18.30 körül várható. Lesz nyitott boxutca, tehát a nézőközönség közvetlen közelről is megtekintheti a jövő járműveit, az Audi Hungaria Motor Kft. jóvoltából egy Audi Q5 hybrid quattro exponat és egy Audi A6 hybridis kiállításra kerül, a gyerekeket kis méretű elektromos gokartok várják, lesz Playstation terminál, Decathlon park, RC autók, HVG olvasósarok, ÖKO játszótér, Fenntarthatósági tanösvény, a Mobilis standon pedig látványos kísérletek várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A hosszú hétvégén jövőbe mutató, tiszta élmények várnak mindenkit Győrben, Monaco hangulatában. Ön se maradjon le róla – hozza el barátait, rokonait, munkatársait!

forrás: szechenyifutam.hu