Zéró energiás iPhone projektor és erősítő

Gondolkozott már Ön azon, hogy az iPhone-jának kijelzője túl kicsi? Hogy milyen jó lenne, ha a készüléken tárolt filmeket iPad-hez hasonló nagyságban nézhetné, miközben a készülék mérete nem változik?

Ezen segít a HiveDock! A berendezés tartalomvesztés nélkül nagyítja fel a kijelző képpontjait, egyesével, akár a sokszorosára is. Csak annyi a dolgunk, hogy behelyezzük az iPhone-t a megfelelő helyre, és a tartalomdúsítás automatikusan és azonnal megtörténik, kizárólag optikai módszerekkel. Nem kell bekapcsolni semmit. Buttonless technology.

Ezen kívül a készülék képes az iPhone hangszóróiból érkező hanghullámok felerősítésére is, hogy azok teltebbek legyenek, több basszussal – vagy legalábbis így tűnjön a fülünknek. Ehhez egy forradalmi mélyedést alakítottak ki az eszköz közepén, ami gondos mérnöki tervezés eredménye, a hanghullámok visszaverődése kínosan pontosan lett kiszámolva.

hirdetés

Jogos a kérdés: mennyi áramot fogyaszt ez a csodálatos készülék? A válasz: semennyit. Nemcsak megközelítőleg, egyáltalán nem. Ma már annyira fejlett a technika, hogy fogyasztás nélküli gépeket hozhatunk létre, kihasználva a Nap és a mérnöki munka erejét. A dizájn kialakításánál az Apple unibody technológiáját használták, a készülék alsó része egyetlen darab műanyagból lett fröccsöntve, míg a nagyító berendezéssel ellátott kijelző részt egy másikból alakították ki.

Az ára ennek megfelelően nem alacsony, nettó 35 dollárba, 8 ezer forintba kerül ez a hang- és képjavító csoda.

forrás: appleblog.blog.hu