Zöld irány a H&M-nél (videó)

Idén tavasszal a környezettudatos anyagokból készülő H&M Conscious kollekció arca Vanessa Paradis. A zöld irányzat jegyében használt ruhákat is visszagyűjtenek mostantól az üzletekben.

A H&M Conscious teljes kínálata olyan fenntarthatóbb anyagokból készült, mint a biopamut, az újrahasznosított poliészter és Tencel. A női, férfi kollekció, valamint a gyerek- és babaruhák március 25-től lesznek elérhetők világszerte a H&M üzleteiben és online. A teljes kollekció olyan darabokat is tartalmaz, mint a földig érő ruha, kivágott overál és a trópusi mintás pólóruha.

hirdetés

Vanessa Paradis azt nyilatkozta: „Szeretek olyan dolgokban részt venni, mint a H&M Conscious kollekció. Megteszem, ami tőlem telik, és a régi klasszikusok ma is ruhatáram becses darabjai. Szeretem ezt a stílust, és azt, hogy környezetbarát, mert én is szeretem újragondolni a régi ruháimat.”

A kampánnyal egyidejűleg indul a H&M ruhagyűjtési akciója az üzletekben. Minden országban lehetőségük lesz a vásárlóknak arra, hogy kidobásra ítélt, bármilyen márkájú ruháikat bevigyék a kijelölt üzletekbe, és minden szatyor ruha után egy H&M kupon jár nekik. Egy nap egy vásárló legfeljebb két szatyor ruhát adhat le. A H&M az első bolthálózat, amelyik arra biztatja vásárlóit, hogy hozzák be régi ruháikat ahelyett, hogy azok a szeméttelepeken végezzék.

forrás: marketinginfo.hu