Módosul a nyílászáró és kazáncsere-pályázatok benyújtási határideje!

Megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  


Módosul a homlokzati nyílászárók cseréjére kiírt pályázat benyújtási határideje; a benyújtásra szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban lesz lehetőség – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A tárca közleményében emlékeztetett: szeptember 29-én jelent meg a kiírás, összesen 1,1 milliárd forintos keretösszeggel támogatják a lakások szén-dioxid-kibocsátás csökkentést eredményező energiahatékonysági felújítását. A pályázatokat benyújtani október 29-én nulla órától lehet, elektronikus úton.

A nagy érdeklődés miatt a pályázatok benyújtására szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban, október 29-e és november 27-e között, vagy a forrás kimerüléséig lesz lehetőség.

A pontos határidőket és az egyes régiók számára arányosan rendelkezésre álló forrást a módosított pályázati útmutató részletesen tartalmazza.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati portálon, a Zöld Beruházási Rendszer (www.zbr.gov.hu) és a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. (www.emi.hu) honlapjain érhető el.

Régiónként eltérő beadási határidőket jelölt meg az NFM a Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) pályázat problémamentes benyújtása érdekében is a nagy érdeklődésre tekintettel

Az Otthon Melege Program keretében meghirdetett pályázaton a lakóingatlanok szén-dioxid-kibocsátásának csökkentését eredményező energiahatékonysági beruházások részesülhetnek támogatásban. A megvalósításához rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint.

hirdetés

A támogatásra 2014. október 22. és november 31. között szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban, illetve a forrás kimerüléséig lehet pályázni.

kép: vaillant.com

kép: vaillant.com

 

A pontos határidőket és az egyes régiók számára arányosan rendelkezésre álló forrást a kormányzati portálon, valamint a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján közzétett módosított Pályázati Útmutató részletesen tartalmazza – hívja fel a figyelmet közleményében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Amit az ablakcsere pályázatról tudni kell

Amit az kazáncsere pályázatról tudni kell

MTI – energiaoldal.hu

 

 Megosztom
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?