Októberben jön Széles Gábor energiacellája!

Hamarosan leleplezi Széles Gábor a korábban bejelentett és komoly sajtóvisszhangot kiváltó, Magyarország felívelését biztosító energiacelláját

Amint korábban már mi is hírt adtunk róla, Széles Gábor egy olyan különleges szerkezet gyártásának beindítását ígéri, amely miatt „Magyarország olyan növekedési pályára áll amin már vagy ötszáz éve nincs. Ha ez bejön akkor jövőre Orbán Viktor kétharmaddal fog megint nyerni”.

Széles Gábor. kép: facebook

Széles Gábor. kép: facebook

A rejtélyes találmányról később annyi derült ki, hogy (talán) egyfajta Tesla-tekercs, amelynek a tervezett hivatalos neve „energia cella”. A készülék 150 kilogramm körüli, a levegőből csatolja ki az energiát és feltalálóinak akár Nobel-díjat is jelenthet, nyilatkozta Széles Gábor a Magyar Hírlapnak. A gyártás nemzetközi kooperációban fog megvalósulni, a székesfehérvári Videoton és Ikarus részvételével.

Emellett Széles Gábor egy olyan, szintén nem kis jelentőségű projektben is dolgozik, amely a dízelmotorok fogyasztását csökkenti körülbelül 20 százalékkal, környezetszennyezésüket pedig közel nullára, akár a használt motorok esetében is. Ezzel a benzinmotorok gyártása is értelmét veszítheti.

Tehát az energiacella bemutatása hamarosan várható. Széles Gábor facebook oldalán, amelyet eddig az információk csepegtetésére használt, a legfrissebb információk:

hirdetés

„Ahogy Orbán Viktor is megérkezett a magyarság számára/igaz húsz év késéssel/ de az energia cella is meg fog érkezni.”

2013,09.22

„Renben haladnak a tesztek.Októberben tervezem a bejelentést illetve a bemutatását.Üdv. Sz.G.”

3013,09,23

Azaz a bemutatóra akár napokon belül sor kerülhet. De felvetődik egy további kérdés is:

Vajon van összefüggés az elmúlt napokban nyilvánosságra került, a tőzsdei részvényeket is megmozgató közmű-visszavásárlási terveknek azzal a korábbi kijelentéssel, miszerint még meg kell oldani „hogy a hagyományos energia szolgáltatók ne szembe jöjjenek, hanem együtt “meneteljünk”.”

A fejleményeket kíváncsian várjuk.