Spórolj infrafűtéssel!

Miért éppen infrafűtés? Miért éppen heatflow? Mert olyan, mintha a Nap melegét használná fűtésére. Mert a hagyományos fűtési rendszerekhez képest sokkal hatékonyabban működik. Mert nem csak gazdaságos, hanem egészséges is, hiszen az infrafűtésnél nem keletkezik légmozgás és szállópor sem, így akár az allergiások is bátran választhatják. Mert a slim padlófűtés / mennyezetfűtés beszerelési költsége általában 50%-kal kevesebb más fűtési rendszerekhez képest.

Napjainkban gyakran jelennek meg új fejlesztésű fűtési rendszerek a piacon, melyek költséghatékonyságot, alacsony energiafogyasztást ígérnek a vásárlóknak. Az kevésbé valószínű, hogy ezeknek a rendszerek az emberi szervezetre gyakorolt hatása kedvező lenne. A probléma oka a fejlesztések újdonságából fakad, hiszen ezeknek az új rendszereknek a tényleges hatását csak becsülni tudjuk.

Van azonban egy köztudottan jótékony hatású sugárzást használó fűtési megoldás, melynek sikerességét az infrasugárzást kibocsájtó termékek piacának rohamos bővülése is tanúsítja. Olyan, mintha a Nap melegét használná az ingatlanának fűtésére.

Heatflow padlófutés infravörösHiszen a Nap is szabad szemmel láthatatlan infrasugarakat bocsájt ki, melyek kellemes melegséggel töltik el szervezetünket. Így egy régóta ismert fűtési módszert ötvöztek egy új technológiával.

Az infrasugarakkal fűtő rendszerek között is újdonságnak számít a második generációs heatflow fűtőfólia. Ki ne szeretné a legmodernebb fűtési rendszert a lakásába, házába? Fontos megérteni, hogy milyen elven működik az infrafűtés. A korszerűtlen és gazdaságtalan hagyományos fűtési rendszerek egyik hátránya, hogy a levegőt fűti fel és az emberi test csak ezen keresztül érzi a hőt. Emiatt keletkeznek a többletkiadások a háztartásokban. A heatflow fűtőfólia ehhez képest sokkal hatékonyabban működik, mivel elsősorban közvetlenül a tárgyakat és az emberi testet fűti. Miért melegítené feleslegesen a levegőt?

Heatflow padlófűtés hőirány meleg hidegTérjünk vissza az egészségre gyakorolt hatásokra, mivel jogosan várható el egy fűtési rendszertől, hogy ne csak gazdaságos, hanem egészséges is legyen. Hosszú évtizedekig a légmozgással járó szállópor problémájának megoldása jelentett nagy kihívást. Mint már említettem, infrafűtésnél nem keletkezik légmozgás és szállópor sem, így akár az allergiások is bátran választhatják.

Heatflow padlófűtés, infrafűtésA második generációs heatflow fűtőfólia élettani hatásai bizonyítottan pozitívak, amit közérzetünkön is tapasztalhatunk a keletkezett anionok magas száma miatt: energikusabbá, jobb kedvűvé válunk, lassabban fáradunk el. Hiszen az anionokat a levegő „vitaminjának” is szokás nevezni.

Heatflow padlófűtés hőirány meleg hidegBiztosan úgy gondolják, hogy mindez csak magas beszerelési- és anyagköltségek, több napos munka árán valósítható csak meg. Sokan ezért halogatják a korszerűsítéseket és felújításokat, mert úgy gondolják, hogy nem lesz elegendő idejük, el fog húzódni a sok fúrás, szerelés, és sok helyre kell majd a különböző alkatrészek után autókázni, ami persze újabb költségeket jelent.

Heatflow padlófűtés telepítéseErre is tudunk megoldást! A slim padlófűtés / mennyezetfűtés beszerelési költség általában 50%-kal kevesebb más fűtési rendszerekhez képest, a szerelés időtartama maximum 1 napot vesz igénybe, valamint minden szükséges alkatrészről a szerelő gondoskodik. Nem kell falat fúrni a szereléshez, hogy csöveket átjuttassunk rajta, fűtőtestet felszereljünk!

hirdetés

Heatflow padlófűtés telepítéseFelmerülhet Önökben a kérdés, hogy mégis hol van a hátulütője a heatflow infrafűtési rendszernek? Nem lehet más, – gondolhatnák Önök – mint az üzemeltetés költsége. Azonban a bevitt energia 99%-át alakítja át infrasugárzássá (a gázos rendszernél ez 30%), így minimális az energiaveszteség. Fóliánkkal magasabb az érzékelt hőmérséklet is, amivel további erőforrást takarítható meg. Elegendő az elérni kívánt hőmérséklettől 3°C-kal alacsonyabbra beállítani a termosztátot.

Az infrafűtési rendszer felhasználási területe rendkívül széleskörű, hiszen alkalmazzák slim padlófűtésre, mennyezetfűtésre vagy akár falfűtésre is. Sőt egyedi projekteket is megvalósítottunk már, úgymint templomokban padfűtés, csövek fagy elleni fűtése, illetve járdák és kapufeljárók fűtése télen a hó leolvasztása céljából.

A heatflow fűtőfólia egy korszerű, kényelmes fűtési rendszer, mely környezetbarát működésre képes és akár 30 éven keresztül lehet otthonának a láthatatlan része. Amennyiben bizalmat szentelnek rendszerünknek, a növekvő gázárak nem fognak többé problémát okozni Önnek és családjának! (x)

heat-flow.hu

1138,Budapest,

Úszódaru u. 10.  1/12,

+36-1-783-3886

+36-20-400 7 400