VII. Magyar Passzívház Konferencia 2014. február 19.

VII. Magyar Passzívház Konferencia, Budapest, 2014. február 19. Syma Rendezvényközpont

Fokozottan energiatudatos épületek gépészeti és szerkezeti megoldásai

Aktív – passzív – Közel nulla
Passzív ház Ausztriában. kép: Tõnu Mauring

Passzív ház Ausztriában. kép: Tõnu Mauring

Részvételi díjak:
Kedvezményes díj előregisztrációval 8000 Ft
Nappali tagozatos hallgató: 4000 Ft
Helyszínen fizetett teljesárú díj: 12000 Ft
(Az árak az ÁFA-t, frissítőt tartalmazzák)

A konferencia a Comfort Budapest Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás kísérő rendezvénye.

COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási szakkiállítás és konferencia

Időpont

19/02/2014 – 21/02/2014

Helyszín

hirdetés

SYMA Rendezvényközpont

Budapest, Dózsa György út 1.

 Comfort 2014

Az „épületkomfort” jegyében, 2014. február 19-21. között immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási szakkiállítás és konferencia, illetve a 2. BURKOLATTECHNIKA szakkiállítás mellé, ez alkalommal első ízben a kiállításcsokorhoz csatlakozik a COLOR Festékipari Szakkiállítás is.

Hogy működjön a HÁZ!

COMFORT szakkiállítás tematikája továbbra is átfogja a hűtés-fűtés-klímatechnika, valamint a hő-, víz- és szigeteléstechnika anyagait, berendezéseit és szolgáltatásait, biztosítva az épületek optimális energiaháztartását és energiahatékony működését.

Hogy szépüljön a HÁZ!

BURKOLATTECHNIKA kiállítás a bel- és kültéri burkolás alap- és segédanyagaival, azok beépítésével és felületképzésével foglalkozik, bemutatva a burkolóanyagok, gépek, szerszámok óriási választékát. A rendezvény egyben lehetőséget biztosít a szakkivitelezők számára, hogy gyakorlati bemutatókon keresztül ismerhessék meg és sajátíthassák el a tökéletes beépítés fortélyait.

COLOR festékipari szakkiállítás a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület szakmai támogatásával önálló fórumot biztosít a festékek, lakkok, tapéták, gipszkarton anyagok és festékipari szerszámok gyártóinak. A kiállítók itt is gyakorlati bemutatók kíséretében ismertethetik meg világszínvonalú termék választékukat a több ezer festő-mázoló szakkivitelezővel, a beruházókkal, a társasházban lakókkal, és a közeljövőben építkezésbe, felújításba kezdő lakossággal.

Mindhárom kiállítás fokozottan koncentrál az épület felújításban érintett szakkivitelezőkre, vállalkozókra, ingatlantulajdonosokra és nem utolsósorban a tervezőkre és mérnökökre.

A konferencia alapú szakkiállítás koncepciónknak megfelelően, 2014-ben az épületkomforthoz kapcsolódó szakmai programot és magas színvonalú kreditpontos konferenciákat tervezünk, melynek témái érintik a hűtés és fűtés témakörét, a hő- és hangszigetelést, az építészeti tűzvédelmet, az épületkémiát, valamint a komfort és esztétika kapcsolatát. A konferencia program véglegesítése októberben várható.

Nyissuk meg együtt 2014-ben is az építési szezont!

MAPASZ által ajánlott rendezvény, ahol mint együttműködő szakmai támogatók leszünk jelen, de több tagunk önálló kiállítóként, konferencia résztvevőként  is megjelenik.